undervisning
MOSAIK KUNST - FREE STYLE
Brugskunst / Trash-formation
Modellering af lerskulpturer


MOSAIK KUNST - FREE STYLE
Nutidig og moderne mosaikkunst kombinerer klassiske materialer og en bred variation af andre materialer og veksler mellem klassisk/traditionelle og moderne teknikker. På den måde skabes der en rigdom af muligheder og denne kunstneriske metode er en af de mest udviklede kunstformer i dag.
Selvom teknikken er simpel og tilgængelig, kan den praktiske udførelse, virke kompliceret og skræmmende, for dem der endnu ikke har prøvet det.
Det kræves ingen særlige forudsætninger at lave mosaik, bortset fra en æstetisk sans, som vi alle har, samt en indstilling til at arbejdes natur er af en langsom karakter.
Mosaik kan laves på urtepotter, taburetter, hylder, en træplade kan blive til et billede, mosaik som rammen omkring et spejl, en lille bordplade, en stor sten kan beklædes og alt muligt andet så langt fantasien rækker.
Nathalie Boss udbyder kursus i mosaik i sit værksted på Huset, Kvindehuset i Århus (www.khaa.dk) og hos FO aftenskolekursus (www.fo-aarhus.dk) Aktuelle kurser
Derudover gæsteunderviser Nathalie rundt omkring på forskellige institutioner hvor hun leder og inspirere kursister og elever i deres individuelle og fælles udsmykningsprojekter i mosaik.Brugskunst / Trash-formation
Har du et pulterrum eller andre gemmer fyldt med gamle ting og sager, som du helt sikkert vil få brug for engang, der mangler bare lidt...
Her tilbydes et kursus, hvor du kan medbringe "trash" og transformere det til "beauty". Bring et gammelt værdiløst møbel og gå hjem en smuk brugsgenstand.
Du kan lære at male med nye og gamle teknikker. Ved at male lag på lag i forskellige farver og nuancer, anvende skabeloner og lak med pigment, kan dit møbel genopstå i en ny og bedre udgave.
Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at lære at se på velkendte ting med nye øjne og udfordre deres egen kreativitet.Modellering af lerskulpturer
Kurset har til formål at øve evnen til at skabe figurer i ler. Deltagerens egen kropsoplevelse og kropsfornemmelse vil danne model for figurerne. Hver enkelt figur skabes som et ydre skulpturelt udtryk for en indre kropslig sansning. Kurset henvender sig både til begyndere og øvede.
Nathalie Boss og Bodil Nielsen udbyder sammen workshops og weekend kursus i kunstpædagogik og expressive arts.

Aktuelle kurser